Pretraži

USKORO NOVI ALBUM: Fox ekskluzivno za IDJTV o budućim planovima i za čime žali iz 2020te

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Iako nije prošlo punih godinu dana od kako je sa DJ Shonetom izdao mini album Big Drip, koji je doživeo ogroman uspeh kod publike, reper ne staje i sada nam je otkrio da već  u prvoj polovini 2021. godine planira da izbaci još jedan album.  • Pripremam novi, isključivo trep album, koji će izaći u martu 2021., ja se nadam. Najkasnije do maja izlazi. Sa ovim albumom se vraćam na svoj stari zvuk i album će se zvati ,,Trap Guru, trap Boss 2", što je nastavak mog albuma iz 2014. godine. Uz album će sigurno izaći i bar jedno pet spotova – otkrio nam je Branko, poznatiji kao Fox.

Prošla godina je po mnogo čemu bila specifična, a Branko nam je otkrio da li postoji i nešto zbog čega se kaje iz 2020te. 

  • Žalim za mnogim stvarima iz 2020-te, za mnogim legendama koje su nas napustile i ojačale tu "nebesku kafanu" što se kaže. Pored toga, žalim i za propuštenim poslovnim prilikama, festivalima i koncertima, jer znamo da je kovid najviše pogodio muzičku industriju – rekao je on i otvoreno nam rekao šta je to što bi voleo da promeni kod sebe u ovoj godini:

– Moram da budem još više odgovoran, još više posvećen i još više fokusiran na kompletan posao – odlučan je bio on. 

  1. godina je mnogima poslužila kao jedna velika lekcija, a evo šta je Branko naučio iz nje. 
  • Naučio sam da je život kratak, da su poslovi trenutni i da treba da imamo vere u nas, ali i u Boga. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz