Pretraži

USIJALE SE MREŽE: Kim Kardašijan smanjila zadnjicu?! (FOTO, 18+)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Međutim, ako je suditi prema pojedinim tiktokerima i stranim portalima, Kim je rešila da svoj "lični pečat", odnosno izgled promeni, te je, kako se navodi, smanjila obim ovog dela tela.



Jedan od tiktokera koji spominje ovu teoriju je i momak koji je na Tiktoku upisao kao Filarri, a koji je u svom obraćanju izneo nekoliko činjenica zbog kojih se smatra da je ova spekulacija tačna.

Naime, on se pozvao na članke stranih medija, i naveo da se u poslednje vreme govori da je Kim uradila "obrnuti butt lift (podizanje zadnjice" i da se u modu vraća fit izgled.

Screenshot: Tiktok/filarri

Screenshot: Tiktok/filarri

 

On je potom priložio i nekoliko fotogrfaija na kojima se vidi Kim sa poznatim oblinama, a potom te slike uporedio sa onom koju je rijaliti zvezda na Instagramu postavila pre samo nekoliko dana.

Razlika je zaista vidljiva, te ovaj tiktoker kaže da ona sada izgledom više podseća na njenu polusestru Kendl.

Screenshot: Tiktok/filarri

Screenshot: Tiktok/filarri

 

Takođe, priča se da se Kardašijanova na ovaj korak odlučila jer je trend postao svima dostupan, te je više ne izdvaja od drugih poznatih ličnosti.

  • Da li je moguće da se specifičan Kardašijan izgled sada menja? – zapitao se ovaj tiktoker.

Inače, Kim se po ovom pitanju još uvek nije oglašavala, te za sada ostaje nepoznanica da li je zaista "išla pod nož" ili je u pitanju samo fotošop.

Podsećamo, starleta je 2011. godine snimila rendgen koji je pokazao kako u zadnjici nema filera, ali sumnja se kako su Kim i njene sestre masne naslage iz stomaka premestile u guzu i time dobile na volumenu svojih pozadina.

Ceo snimak tiktokera i teoriji o izgledu KIm Kardašijan možete pogledati ispod: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz