Pretraži

URNEBESNO: Ova izjava Nataše Bekvalac iz IDJShow-a je postala viralna na Tiktok-u (VIDEO)

News
1
Foto: IDJTV

Druga sezona vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja počela je 17. septembra, kada je emitovana prva od tri audicije za IDJShow.



Talent show tom prilikom zabeležio je neverovatne rezultate, a već prvom epizodom druge sezone IDJShow počeo je sa obaranjem rekorda. Tome su doprineli izvođači koji su došli da pokažu svoj talenat, ali i IDJCoach-evi, koji su u ovoj sezoni u nešto drugačijem sastavu.

U prvoj sezoni popularni izvođač Relja Popović i producent Darko Dimitrov bili su članovi žirija mladim nadama, a ovom uhodanom dvojcu ove sezone priključila se jedna od najvećih pop zvezdi na našim prostorima – Nataša Bekvalac.

Poznato je da Nataša često ima šaljive komenatre koga nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a njen humor nije izostao ni u IDJShow-u, te su njene izjave već postale viralne na društvenoj mreži Tiktok.

Ona koja se najviše izdvojila je, kada je na prvoj audiciji pred žiri stao osamnaestogodišnji Viktor Ivanov, poznatiji kao Ampula i tom prilikom izveo svoju autorsku pesmu.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Došao sam ovde da motivišem ove što su imali tremu i napraviću jedan šou – rekao je takmičar, međutim, nije se najbolje snašao u tome, pa je u trenucima gubio vazduh i prekinuo svoje izvođenje pesme.

Nataša mu je zatražila da nastavi da peva, što je Viktor i uradio, iako je priznao da ga je savladala trema.

@idjshow

Znači malo se smiri 😂 @bekvalceva #IDJShow #NatasaBekvalac
♬ original sound – IDJShow

Autentičan si, samo…Smiri se malo, malo se smiri. Znači smiri se i ono, budi malo više kul – rekla je ona, što se sve oduševilo i nasmejalo.

Ova njena izjava za kratko vreme je počela da se širi mrežama, posebno na Tiktok-u, gde je postala i viralna. Tako, gotovo 300 ljudi je samo sa zvaničnog IDJShow profila na ovoj platformi preuzelo taj zvuk, među kojima su i brojni influenseri koji su Natašinu izjavu iskoristili za kreiranje svog kontenta.

Pojedini su bili izuzetno kreativni, te su sound iskoritili kako bi opisali želju za trošenjem novca sa kartice.

  • Moja kreditna kartica kada vidi koliko para trošim – napisao je jedan tiktoker uz Natašin sound.

Drugi su želeli da pokažu da je upravo ta rečenica onu koju govore sebi ili prijateljima u izlasku.

  • Alkohol kada počinje da te hvata na blamiranje – glasila je poruka jednog tiktokerka, koji je na ovom videu sakupio 170.000 pregleda.

 

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News