Pretraži

URAGANKE SE OPROSTILE OD PUBLIKE: „Nove članice grupe će vam se uskoro predstaviti“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

Devojke su se najpre oprostile nastupom u Beogradu, na jednom poznatom splavu prošle nedelje, a sada su to učinile i na Instagramu.



One su se zahvalile svima na podršci koju su dobijale od samog početka, te medijima i svim saradnicima.

 – Prošlo je pet godina prebrzo, ako nas pitate. A verujemo da to nije samo naše mišljenje već i mišljenje svih vas. Svaka od nas je bila posebna kao pojedinac, ali još posebnije smo bile kao celina. Ta celina savršeno je funkcionisala zajedno. Ali nismo bile same u tome. U to ime, prvenstveno bi želele da se zahvalimo našem producentu Zoranu Milinkoviću koji je osnovao grupu i stvorio brend "Hurricane" za koji danas svi znate. Takođe, ogromno hvala svakom, posebno, članu našeg tima kao i svim saradnicima koji su učestvovali u stvaranju naše muzike, spotova i svega onoga što nas ovih pet godina povezuje – piše na njihovoj oficijalnoj stranici na ovoj mreži.

Sanja, Ivana i Ksenija su se potom prisetile njihovih zajedničkih trenutaka, nastupa, pesama i poklona koje su dobijale od fanova:

Dragi fanovi i mediji, vama dugujemo posebnu zahvalnost. Sećamo se tog 10. septembra kad je izašao FAVORITO, bile smo jako uzbuđene ali nismo osećale strah jer zašto bi se plašile nečega što je dobro. Tako je i bilo. Uživale smo u svakom trenutku i uspehu koji su se ređali kao i sa svima vama. Svakodnevno ste nas obasipali porukama punim ljubavi, pažnje, komplimenta i podrške. A bilo je tu i poklona koji su stizali na naše adrese. Bezgranično smo vam zahvalne na svakoj upućenoj reči i osećajima koje smo imale u komunikaciji sa vama. Možda vam ne znamo pojedinačna imena ali vaša ljubav nikad neće biti zaboravljena. Hvala vam što smo zajedno ispisali jednu divnu muzičku istoriju na koju smo svi ponosni – napisale su one.

Kao što je već poznato, devojke odlaze svojim putem, ali će grupa i dalje postojati, samo u izmenjenom sastavu.

Bez obzira što nas neće više biti u ovom sastavu, ostavljamo vam brend koji smo svi mi zajedno izgradili.Tu su naše mlađe naslednice Hurricane Junior kao i nove tri članice koje će vam se uskoro predstaviti. Čuvajte ih i podržite kao što ste i nas, mi svakako hoćemo – zaključile su one.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz