Pretraži

UPOZNAO JE MOJU MAJKU U KREVETU: Bivša devojka Miloša Bikovića otkrila neprijatnu situaciju koju su imali (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Naime, Miloš je u to vreme snimao film "Mitovi" u kojem je trebalo da ima scenu seksa da glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka piše "Informer".

  • Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport – ispričala je lepa glumica za ruske medije, i nastavila:


  • Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje 'Mitova', ali tog dana kada se snimala scena žestokog se*sa između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: 'Bože, šta ti je život…"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear life, I trust you ❣️(c)

A post shared by Aglaya Tarasova (@aglayatarasova) on Aug 22, 2018 at 7:15am PDT

Ksenijina i Miloševa ljubavna scena odigrava se u pozorištu i to usred predstave. U trenutku dok Bikovićev junak sedi u loži, Aglajina majka stiže kod njega, odmah počinje da se skida i njih dvoje vode ljubav.

Biković nije mnogo želeo da govori o toj temi, ali je potvrdio da je majku svoje bivše devojke upoznao na krajnje nesvakidašnji način.

  • Tačno je da smo bili ljubavnici u filmu "Mitovi" – bilo je sve što je tada rekao on.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz