Pretraži

UPLOVIO U GLUMAČKE VODE: Voyage dobio glavnu ulogu u novoj tinejdžerskoj seriji!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Voyage je veoma popularan na muzičkoj sceni i beleži velike uspehe, a sada će, osim muzike, imati prilike da se oproba i u glumi.

Naime, u pitanju je drama pod nazivom "U klinču", producenta Miloša Avramovića koji je prethodno režirao hit seriju "Južni vetar".

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Avramović je nedavno za medije obelodanio ime jednog od članova glumačke ekipe, pa u novoj seriji, koja je namenjena tinejdžerima, imaćemo prilike da u glavnoj ulozi pratimo mladog izvođača Mihajla Veruovića Vojaža.

Mihajlo je ujedno i prva potvrđena uloga u ovom ostvarenju, a kako prenose mediji, u planu je da serija ima 30 epizoda i prva klapa bi trebalo da padne u martu.

Inače, ranije je ovaj izvođač govorio kako bi voleo da svoju životnu priču pretoči u film.

  • Jednog dana kad dođe vreme za to, ispričaću svoju životnu priču. Film ne može da stane u jednu pesmu – istakao je tada on.

Glumci među reperima

Podsećamo, pre Voyage-a izvođači koji su se oprobali u glumačkim veštinama su preminuli reper Dalibor Andonov Gru, koji je ujedno jedan od prvih muzičara koji su uplovili u svet dramskih umetnosti.  On je igrao u filmu "Dorćol-Menhetn", koji je režirala Isidora Bjelica.



Dalje, publika je na malim ekranima pratila i Igora Lazića Nigora, kao i Baneta Sajnšajna.

Zapažene uloge ostvario je i izvođač Relja Popović, koji je glumom počeo da se bavi sa samo 14 godina, a sada igra u drugoj sezoni serije "Besa". On se odlično snašao u glumačkim vodama, a tome doprinosi činjenica i da se Popović školovao za glumu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz