Pretraži

UPLOVILA U NOVU ROMANSU: Anđelina Džoli našla novog dečka

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CBS News

Iako razvod Anđeline i njenog bivšeg Breda Pita nije ni blizu kraja, nastavlja se sa iznošenjem “prljavog veša”  i stručnjaci predviđaju da suđenje može trajati godinama.

Dok se Bred bori sa depresijom zbog cele situacije, Anđelina je pala u zagrljaj još jedne svetski poznate ličnosti, ali ovaj put iz muzičkog sveta. Opustila se i polako se oporavlja od razvoda koji joj je veoma teško pao, a zgodni muzičar joj sigurno pomaže u tome, kako navode strani mediji.



Njen novi dečko je di-džej Diplo, kako navodi tabloid “New Idea”. Izvori tvrde da je atraktivan par viđen na privatnoj zabavi u Los Anđelesu kako se smeškaju i uživaju u opuštenoj atmosferi.

Još jedan dokaz ovoj tvrdnji jeste i Diploov “Instagram” koji nam je otkrio da su zajedno na žurci jer se na njegovim fotkama vidi Anđelina.

Pomenuti tabloid ima saznanja da je njihova veza napredovala, jer je glumica predstavila novog dečka svojoj porodici. Navodno, on je upoznao decu svoje izabranice i svi su oduševljeni sa njim.

–  Deca misle da je on bog, pa nema sumnje da će odobravati majčinu vezu, pogotovo sad kad se konačno malo opustila. Sve je toliko dugo trajalo, i razvod i lockdown i niko se ne čudi što je dozvolila sebi malo opuštanja – izjavio je neimenovani izvor za strane medije.

Međutim, Džoli uporno u svojim izjavama negira da je uplovila u novu romansu jer, kako tvrdi, još uvek se oporavlja od razvoda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz