Pretraži

UOČI SUĐENJA: Novak se ponovo oglasio i poslao snažnu poruku

Showbiz
0
Photo: Instagram/djokernole

Viktorijanski sud pravde objavio je spisak suđenja za ponedeljak, 10. januar 2022. godine, a sudbina Novaka biće poznata sutra u 10 časova po lokalnom vremenu, kada će teniser izaći pred sudiju.

Čekajući odluku suda, ispred hotela su se okupili mnogobrojni navijači.

Photo: Instagram/djokernole

Photo: Instagram/djokernole

Novaku je najpre bio oduzet mobilni telefon, kao i lične stvari, ali u međuvremenu mu je dopušten pristup telefonu, a dobio je i SIM karticu kako bi mogao da se čuje sa svojom porodicom. To je iskoristio i da pozdravi navijače ispred hotela.

Putem poziva i razglasa zahvalio im se na podršci, prenose mediji. Sveštenici su obavili liturgiju, a Novak je istakao da crkva treba da bude mesto gde će svi naći mir i slobodu.

– Moje srce je zaigralo. Nadam se da je i vama. Neka vam crkva bude spokojno mesto gde ćete naći mir i slobodu. Neka vam crkva bude ukazatelj na pravi put. Najčistije emocije, a to je ljubav, će spasiti svet. Hvala vam lepo uživajte – izjavio je Novak pred odluku suda.



Podsećamo, Đoković je pre četiri dana stigao u Melburn, nakon čega su australijske vlasti odlučile da ga deportuju. Ubrzo su ga smestili u migrantski hotel, a bio je čak i u aerodromskom pritvoru.

Inače, Australijan open je Novaku dao medicinsko izuzeće koje je, kako je trebalo, da omogući teniseru ulazak u tu zemlju bez strogih mera. Međutim, vlasti Viktorije istu nisu uvažili zbog papiroloških problema, te je odlučeno da Đoković bude deportovan. Đoković je tražio da se odluka preispita, a uputio je i tužbu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz