Pretraži

Una Čolić sa dečkom na tatinom nastupu! Par prvi put zajedno u javnosti, a fotografija njihovog poljupca izazvala pravu buru na mrežama (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/unacolic

Ćerka poznatog izvođača Zdravka Čolića, Una Čolić sinoć se sa dečkom pojavila na nastupu svog oca, a fotografija njihovog poljupca izazvala pravu buru na društvenim mrežama.

Una Čolić često privlači veliku pažnju medija kao ćerka poznatog izvođača Zdravka Čolića. Takođe, osim toga što je ćerka legendarnog pevača, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama putem kojih često s pratiocima deli trenutke iz svakodnevnog života, a njen profil obiluje fotografijama iz izlazaka, luksuznih restorana i putovanja na koja stalno ide.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

I premda je ona veoma aktivna na društvenim mrežama, Una ipak svoju privatnost drži u tajnosti, međutim sada je jednom fotografijom u potpunosti iznenadila pratioce, pa otkrila svoj ljubavni status.

Naime, sinoć je održan jedan svečani događaj na kom je pevao njen tata, a ovoj svečanosti prisustvovale su mnogobrojne poznate ličnosti, među kojima je bila i Una.

Ona je podelila nekoliko objava sa ovog događaja, a na jednoj fotografiji se vidi kako ona ljubi misterioznog momka. I premda je ovim otkrila svoj ljubavni status, ona je ipak odlučila da u nekoj meri ostane tajnovita, pa je njegov lik prekrila emotikonom srca.

Foto: Instagram printscreen/unacolic

S obzirom na to da je i njen otac bio prisutan, sigurno je da se i ona sreo sa ćerkinim dečkom, koga ona do sada nije pokazivala u javnosti.

Podsetimo se, popularno pevač je pre nekoliko meseci proslavio svoj 73. rođendan u krugu porodice, a delić atmosfere otkrila je Una, koja je podelila fotografiju na svojim društvenim mrežama.

Una je pokazala kako je izgledala Zdravkova rođendanska torta, pored koje su se na stolu su se nalazile trešnje, vinske čaše kao i servirano šumsko voće. Čolići su uživali u vinu i hladnoj mineralnoj vodi, a Una je u opisu fotografije kratko napisala „Tatin rođendan“ uz emotikon srca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz