Pretraži

Preminuo brat poznate pevačice! Svetska zvezda se oglasila slomljenog srca i podelila tragične vesti sa fanovima (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madona je podelila emotivnu poruku na društvenim mrežama nakon smrti svog brata, Kristofera Džerarda Čikonea, koji je preminuo 4. oktobra nakon borbe sa rakom.

Pevačica je podelila svoju tugu i njihovu duboku povezanost u dirljivom Instagram postu.

„Bio mi je najbliži čovek toliko dugo. Teško je objasniti našu vezu, ali izrasla je iz razumevanja da smo drugačiji, i da će nam društvo zadavati teškoće jer ne sledimo pravila,“ nastavila je pevačica koja je obeležila jednu muzičku eru.

Pevačica se takođe prisetila njihovog odrastanja u malom gradu i koliko je to uticalo na njihovu povezanost i produbilo njihov odnos u mladosti.

„Uzeli smo jedno drugo za ruke i plesali kroz ludilo našeg detinjstva… Ples je bio neka vrsta superlepka koji nas je držao zajedno,“ rekla je.

„Proždirali smo umetnost, muziku i filmove kao gladne životinje. Plesali smo kroz ludilo epidemije AIDS-a. Išli smo na sahrane i plakali, a onda bismo išli na ples,“ napisala je Madona, odajući počast njihovim zajedničkim iskustvima u Njujorku dok su sledili svoje umetničke strasti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Kristofer je nakon Madoninog vrtoglavog uspeha na kraju postao kreativni direktor za mnoge njene turneje, što je naglasilo njegovu umetničku viziju.

„Kada je reč o dobrom ukusu, moj brat je bio Papa, i morali ste da poljubite prsten da biste dobili njegov blagoslov,“ rekla je.

Međutim, višestruka dobitnica Gremi nagrada udaljila se od svog brata nakon godina saradnje.

Raskol između brata i sestre stvorile su najpre brojne poslovne nesuglasice, a sukob se produbio kada je Kristofer 2008. godine objavio bestseler knjigu ‘Život sa mojom sestrom Madonom’, ali se veruje da su se ponovo zbližili nakon smrti njihovog brata Entonija Čikonea u februaru 2023. godine, koji je preminuo takođe nakon borbe sa rakom grla.

Izvor je dodao: „Njihova veza imala je svoje uspone i padove, ali nakon smrti njihovog brata Entonija, postali su veoma bliski. Entonijeva smrt bila je ključni trenutak za celu porodicu, i zbližila ih je na način na koji nisu bili bliski godinama. U tim poslednjim mesecima, Madona i Kristofer su bili veoma bliski.“

I sama Madona se u svom emotivnom postu osvrnula na raskol sa bratom, ali je otkrila da je do pomirenja došlo nakon što je Kristofer bio suočen sa svojom dijagnozom. Ona je provela poslednje dane sa njim i nije štedela na resursima kako bi mu što više olakšala ovaj težak period.

„Poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Neko vreme nismo razgovarali, ali kada je moj brat oboleo, ponovo smo pronašli put jedno do drugog. Učinila sam sve što sam mogla da ga održim u životu što je duže moguće. Pred kraj je trpeo velike bolove. Još jednom smo se uhvatili za ruke. Zatvorili smo oči i plesali. Zajedno. Drago mi je što više ne pati. Nikada neće biti nikoga poput njega. Znam da negde pleše.“

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz