Pretraži

Poginuo Lijam Pejn: Član nekada najpopularnijeg boj benda na svetu tragično izgubio život nakon pada sa trećeg sprata

Showbiz
0
Credit: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ceo svet je u šoku nakon tragične vesti da je bivša zvezda grupe One Direction, Lijam Pejn, preminuo u 31. godini. Pevač je nastradao nakon pada sa balkona na trećem spratu hotela u Buenos Ajresu, Argentina.

Lijam Pejn je postao slavan sa samo 16 godina kao član popularnog dečačkog benda One Direction, formiranog tokom takmičenja The X Factor 2010. godine, zajedno sa Zejnom Malikom, Luisom Tomlinsonom, Najlom Horanom i Harijem Stajlsom. Pre toga se već prijavio na to takmičenje dve godine ranije.

Credit: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prema izveštajima, Pejn je bio u Južnoj Americi zbog Najlovog koncerta, a podelio je i fotografiju sa opisom: „Ponovo zajedno“, sa svojim bivšim kolegom iz benda, odlučivši da produži boravak u Argentini.

Argentinske vlasti su potvrdile da je Pejn pao sa trećeg sprata hotela Casa Sur u trendi četvrti Palermu u Buenos Ajresu, prema izjavi objavljenoj sinoć, izveštava Wales Online.

Njegovu smrt su kasnije potvrdili medicinski radnici. Alberto Kresenti, šef hitne medicinske službe, otkrio je za argentinsku televiziju Todo Noticias da je Pejn pao u unutrašnje dvorište hotela.

Kresenti je takođe izjavio da je istraga o smrti u toku i da se vrši obdukcija. U saopštenju je rekao: „U 17:04 preko integrisanog sistema javne bezbednosti 911 primili smo dojavu o osobi koja se nalazila u unutrašnjem dvorištu menadžmenta jednog južnog hotela.“

Credit: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

The Mirror je potom izvestio o tragičnom razvoju događaja: „U 17:11 je ekipa SAME stigla i potvrdila smrt ove osobe, a kasnije smo saznali da je reč o pevaču iz muzičke grupe. Nažalost, povrede koje je zadobio tokom pada bile su fatalne, tako da smo morali da potvrdimo njegovu smrt, bez mogućnosti reanimacije.“

Lokalni mediji prenose da je pre Lijamovog pada policija pozvana u hotel zbog izveštaja o „agresivnom čoveku koji je možda bio pod uticajem droge ili alkohola.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz