Pretraži

„UMREĆU SA OŽILJKOM“: Bekvalčeva o Danilovoj nesreći i nasilju u porodici

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Kako kaže Nataša, i danas kada se seti te saobraćajne nesreće, u kojoj je Danilo doživeo ozbiljnu povredu ruke, želudac joj se stegne u čvor.

– Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem – započela je ona i dodala:

Screenshot: Instagram/ Nasa Televizija

Screenshot: Instagram/ Nasa Televizija

– Za mene spoljni svet nije preterano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu vidala samo jedanput dnevno i to jako kratko. Gotovo tri meseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su videli da se nešto čudesno dešava u energiji izmedu dvoje ljudi, jer to ne bi preživeo niko. Tako se desilo, da je nešto gde je prognoza jako loše izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osećaj koji nikada ne bih volela da iko doživi – kaže za Super TV Nataša i priznaje da razvod nije usledio zbog nesreće već da njihov odnos nije bio dobar dugo pre toga.

  • Mi smo vć tada imali ozbiljnih problema u braku, a za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. 


Pevačica je nakon razvoda sa Ikodinovićem imala još dva braka, a poslednji, sa Lukom Lazukićem završio se posle nasilja u porodici.

Prema Natašinim rečima, ona je dostojanstvena žena, mešutim kada je doživela poniženje, nije mogla da se ne zašpita da li je ona kriva za nasilje.

  • Bez obzira na to što se svi trude da te ohrabre, ali u biti ti se stalno pitaš zašto to. Možda sam ja doprinela tome, možda da nisam ovo, možda da nisam ono i onda počinješ da ličis na žene koje si ti opominjala ispred sebe i govorila ima "ti nigde nisi pogrešila". Tada sam se dozvala pameti i krenula uz pomoć da radim na sebi i u tome uspela. Strašno velika snaga je bila potrebna za fokus na sudskim procesima, koji su bili jedni od mojih najneprijatnijih iskustava. Više nisam imala jednu ćerku, nego dve. To je bio dovoljno velik motiv da se vratim.

Nakon što je svašta proživela, Nataša je morala da se vrati porodici i nastupima, a u tome joj je pomogla, ističe ona, njena velika vera u život.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz