Pretraži

„UMORILA SAM SE OD TOGA“: Andreana Čekić objasnila zašto novu vezu ne želi javno da eksponira

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/andreanacekic

Andreana iza sebe ima jedan brak i raskinutu veridbu. O njenom emotivnom statusu se mnogo priča i piše, a pevačica priznaje da se u više navrata "opekla" jer je o svemu govorila javno i predstavljala tadašnje partnere, te zbog svoje sreće to više nema nameru da radi.  • Odlučila sam da o ljubavnom životu ne govorim mnogo, mogu samo reći da sam srećna i ispunjena žena. Što znači da ima neko, ali ne planiram da to dajem u javnost i da pričam ko je i šta je. Nagađa se nešto, ali ja ne želim ni da potvrdim ni da demantujem, umorila sam se od toga kada ti mediji šnjuvaju po privatnom životu. Mene nisu mazili, ali ne radim ja to da bi im se svetila, već da bih što duže uživala u sreći – rekla je ona.

Kako je i sama priznala kad god je ranije nekog momka pokazala javno, veza se na kraju nije dobro završila. Zbog toga ne želi da njen ljubavni život bude izložen javnosti kao ranije.

– Kod mene je sve bilo na tacni, pa i ljubavni život, ja sam otvorena osoba i nikada nisam bila u fazonu ovo ću da krijem, a na ovome ću da potenciram. Sve je bilo onako kako jeste, ali sam shvatila ako želim da budem sreća što duže i da uživam u tome, moram da prestanem da pričam o tome – kazala je Andreana, prenosi Grand.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz