Pretraži

UMALO DA OSTANE GOLA NA BINI: Uraganka ispričala najveći blam u životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/ivana_boom_nikolic

Ivana sa svojim koleginicama redovno ima nastupe, a sada je podelila blam koji joj se dogodio upravo dok su nastupale.

Kako je rekla, dogodilo se to da joj je kostim, koji je tada ponela, napravio velike nevolje.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

– Za svaki nastup imamo probe garderobe koju ćemo da nosimo i ja sam probala jedan korset koji mi se jako dopao, a nisam ni slutila kakvu ću nevolju sa njim imati – započela je Ivana, pa nastavila:

– Znate da na našim nastupima pevamo i igramo, nikako ne mirujemo. Taj korset koji sam ponela, a za koji sam na probi mislila da je dobar, je zapravo bio mali, pa je u toku nastupa počeo da se otkopčava, da klizi, da mi spada – navela je pevačica za 24sedam.

Situacija se nije smirivala, a u jednom trenutku korset joj je skroz spao.– Toliko je bio mali da je sa strane počeo da mi se useca, ispalo je kao da imam neko salo, Bože me sačuvaj na šta je to ličilo. Na kraju mi je korset spao, ja sam ga jedva u brzini uhvatila i izletela sam sa bine da nađem nešto drugo da obučem! Pakao – kaže ona i dodaje da su je koleginice gledale u šoku:

– Sanja i Ksenija su vrištale od smeha kad su videle šta nam se događa usred nastupa, ja nisam mogla da verujem da mi se to desilo, ali šta je tu je, nastavila sam kao da ničeg nije bilo i završile smo nastup profesionalno – zaključila je Ivana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz