Pretraži

ULOŽILA JE ČAK 55.000 EVRA: Rada Manojlović pokreće novi biznis

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović je jedna od retkih poznatih ličnosti koja nikada nije krila da još uvek nema nekretninu u svom vlasništvu, a nakon što je svoju sestru zaposlila kao menadžera, ona je rešila i da uloži novac u stan.



Sada, kako Kurir saznaje, njih dve su u jednom beogradskom naselju kupile čak tri parking mesta koja planiraju da izdaju, a u to su uložile 55.000 evra.

– Rada i Maja su rešile da novac od nastupa pametno ulažu. Sve što su zaradile od Nove godine do sada uložile su u garažna mesta. Na tu ideju su došle na nagovor prijatelja koji već ima 20 parking mesta i odlično zarađuje – kaže izvor blizak pevačici.

Rada je najpre bila skeptična i nije želela da se upušta u biznis, međutim kada je pričala sa prijateljima, shvatila je da to jedan od odličnih izvora zarade.

Podsetimo, ona je nedavno otkrila i da konačno planira da kupi stan i to van Beograda kako bi mogla da uživa u miru, pa zbog toga lokaciju nikome nije otkrivala.

– Planiram i nekretninu, ali ne u Beogradu. Ranije nisam znala s parama jer sam davala i do 30.000 evra za samo jedan spot. Ali dobro, ne žalim se, nekad bi se ta ulaganja isplatila, nekad ne… Ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ, ali sada sve radim mnogo pametnije – rekla je ona ranije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz