Pretraži

PROŠETALA DUBAIJEM I POKAZALA ŠTA JE STIL: Uki Q urbanim izdanjem privukla sve poglede (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Influenserka Uki Q otputovala je u Dubai sa svojim dečkom, a na društvenim mrežama pokazala je kako se provodi. 

Tiktokerka i influenserka Una Kablar pozantija kao Uki Q svojim videima i objavama na društvenim mrežama svakodnevno zaokupljuje pažnju svojih pratioca.

Pored njene harizme i smisla za humor, nemoguće je ne primetiti njen stil oblačenja, koji neretko ume da bude poprilično ekscentričan.

Ovog puta Una je otputovala sa svojim dečkom Lukom u Dubai, a objavama na društvenim mrežama pokazala je kako se provode, međutim njen stajling nije mogao da prođe nezapaženo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Una je na sebi nosila pletenu sivu rolku koja je bila asimetrična uz koju idu pleteni rukavi, na to je dodala sive farmerke i patike koje su hit u svetu.

Osim garderobe, njen stajling su krasile i dugačke kikice koje su bile crno-plave boje sa belim krajevima, a tu je bila i crna Balensijagina torba.

Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Podsetimo, Una je nedavno doživela pravu dramu kada su joj provalnici upali u stan i ukrali vredne stvari kao što je garderoba, nakit, skupocene torbe, ali i novac, dok je tehnika ostala netaknuta.

Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Tim povodom je Una snimila i video na Jutjubu da bi pratiocima objasnila šta se zapravo dogodilo, iako je na svom storiju tih dana kada se dogodio taj nemili događaj delila kako izgleda stan nakon pljačke, vrlo brzo je počela da se šali na svoj račun na sebi svojstven način.

Koliko Unu to nije pogodilo pokazala je činjenica da je već sutradan kupila stvari koje su joj ukradene, ona je nakon cele te situacije izjavila da ne treba žaliti za stvarima koje mogu da se kupe novcem i da je najbitnije da su njeni ljubimci u redu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz