Pretraži

„U SVAKOJ DRŽAVI NAS UHAPSE“: Uki Q podelila detalj sa egzotičnog putovanja, pa objavom nasmejala fanove (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Influenserka Uki Q svojim objavama na društvenim mrežama ne prestaje da zabavlja publiku, a neretko svojim vernim fanovima priprema i iznenađenja koja ih svaki put ostave bez teksta. 

Ona je više puta pratiocima na Instagramu poklanjala skupocene stvari, a nedavno je sve ostavila bez teksta kada je svoj stari automobil poklonila jednom od njenih fanova.

Osim toga, Una kao veliki ljubitelj putovanja često sa javnošću deli zanimljive objave sa dalekih destinacija, a ovog puta snimkom sa Balija nasmejala je sve.

Naime, ona je zajedno sa grupom drugih influensera nedavno posetila Bali, gde je proslavila i svoj rođendan, a influenseri su svakodnevno obaveštavali fanove o tome kako se provode na ovom egzotičnom putovanju. Između ostalog, influenseri su u jednom trenutku odlučili da se zabave tako što su iznajmili automobil u kom su obilazili grad, a snimak ove avanture Una je odlučila da podeli sa fanovima nekoliko dana nakon povratka sa putovanja.

Na snimku se vidi da su ona i  još nekoliko njenih prijatelja igrali i pevali u toku vožnje, a u jednom trenutku začule su se policijske sirene, nakon čega su utišali muziku i prestali sa pevanjem.

– Uhapse nas u svakoj državi! – komentarisala je Uki uz objavljeni video.

UKI Q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Ovim komentarom Uki je aludirala na događaj koji se desio tokom leta na crnogorskom primorju gde je letovala sa svojim društvom. Njih je ovom prilikom policija privela zbog žurke koju su organizovali na jednoj plaži a koja je trajala do jutra.

Unin snimak sa Balija nasmejao sve i izazvao mnogobrojne komentare, a jedan od njih je glasio:

– Jadan taj čovek sa vama – napisao je jedan pratilac misleći na vozača u kolima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz