Pretraži

UHVAĆENA SA DEČKOM: Milica Pavlović u zagrljaju ovog muškarca

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Atraktivna pevačica uslikana je u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića. 

Milica je uslikana na kafi s prijateljima i Nikolasom u jednom beogradskom lokalu, da bi dva dana kasnije Milica i Nikolas sami bili uslikani dok odlaze u kafić iz njenog stana na Novom Beogradu.Krajem prošle godine je objavljeno da se Milica dopisuje sa sinom Niše Saveljića Nikolasom. Tada je neimenovani izvor otkrio kako se pevačica upoznala sa popularnim vaterpolistom.

  • Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On, inače, već četiri godine živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je veoma vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Kada su se upoznali, ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko Instagrama da se dopisuju, on je bio kulturan i džentlmenski nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan – rekao je izvor za domaće medije. 

Milica i Nikolas su se nekoliko puta videli kada je Milica boravila u Crnoj Gori, a sada je vaterpolista uzvratio posetu u Beogradu.

Na aerodrom pri povratku kući snimljen je u Miličinom automobilu, koji je vozio njen prijatelj, a Milica "nije želela da izađe da ne bi bila uslikana s njim".

Ekipa IDJTV-a je kontaktirala Milicu povodom ovih navoda, međutim, Milica se nije oglasila. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz