Pretraži

UHVAĆENA SA BIVŠIM: Ovo je pravi razlog raskida Kajli Džener i Trevisa Skota (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Stranim medijima juče je odjeknula vest da su Kajli Džener i Trevis Skot raskinuli nakon dve godine veze. Iako se navodi da se par mirno rastao, The Sun tvrdi da to nije baš tako, pozivajući se na izvore bliske paru.

——————– Sponsored ——————–

Kajli i Trevis, koji iz veze imaju jednogodišnju ćerku Stormi, su zvanično raskinuli prošle nedelje nakon dužeg vremena koje su proveli razdvojeni.

  • Kajli i Trevis su veoma zauzeti oko svojih karijera i čuvanja Stormi da jedva provode vreme zajedno – započinje izvor.


  • Trevis ima svoju grupu prijatelja, svoj stan u Holivudu i stalno je u studiju ili na turneji. Kajli se nudila da ga poseti tokom turneje, ali on je jedva imao vremena da je viđa. Ona je želela da se venčaju i imaju još jedno dete, ali oni su jedva mogli da provedu jedno veče zajedno, a kamoli da razmišljaju o budućnosti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2018🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on May 3, 2019 at 4:53pm PDT

Kako izvor tvrdi, jedan od razloga za raskid je bio i to što je Kajli ljubomorna.

– Kajli je bila prevarena u prošlosti, tako je uvek bila zabrinuta kada bi izašao da obavi telefonski razgovor ili bio tajanstvn u vezi svog telefona.

  • Znam da ga je optužila da razgovara sa drugim devojkama, što je on porekao i čak joj dao svoj telefon na uvid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I brought the snow 2 da desert 🌵

A post shared by flame (@travisscott) on Apr 21, 2019 at 6:35pm PDT

Prvi put mediji su objavili njihov raskid prošle godine, navodeći da je Kajli toliko ubeđena da je Skot vara da ga je naterala da se vrati sa turneje i obriše Instagram. Par je ovo demantovao što sada nisu uradili jer je raskid očigledno konačan.

Takođe, u svetskim medijima se pojavila informacija da se Kajli, sinoć, nakon što je odjeknula vest o raskidu, videla da bivšim dečkom Tajgom u Los Anđelesu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz