Pretraži

UHVAĆEN U NEPRIMERENOM IZDANJU: Pokrenuta istraga protiv Kanjea Vesta

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Forbes

Naime, poznati par su nedavno paparaci uhavtili u kompromitujućem trenutku, kada je reper pokazao zadnjicu dok su se vozili na brodu kroz venecijanske kanale.



Na sve to, Kanjeu su prilikom saginjanja spale pantalone, reperu i njegovoj ženi doživotno je zabranjena vožnja na tom brodu. 

 Bez imalo sumnje, ono što smo videli kod para je nedostatak poštovanja prema Veneciji, koja je najčarobniji grad na svetu – rekla je savetnica za javnu sigurnost Elizabeta Pesce.

– Postoje standardi pristojnosti i ponašanja na javnom mestu kojih se moraju pridržavati i turisti i lokalno stanovništvo, a svako kršenje se strogo kažnjava – rekli su iz policije za DailyMail.

Dodali su da su fotografije repera i supruge obišle ceo svet i da su uspeli da pronađu vozača broda, te će i on dati iskaz.

Inače, kazne za navedeno kršenje pristojnosti na javnom mestu, što uključuje odevanje i ponašanje, iznose od pet do deset hiljada dolara, a paru je brodska kompanija koja im je iznajmila vozilo (i vozača), zabranila daljnje vožnje.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz