Pretraži

,,UDALA BIH SE NA POLJANI“: Marija Mikić progovorila o svadbi i planovima za leto

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Marija Mikić gostujući u jednoj emisiji otkrila je da planira celo leto da radi i da se raduje tome, kao i da odmor nema u planu.  Ne znamo šta donosi jesen i „daću pun gas“ ovog leta, jer želim da se potpuno posvetim poslu. Mi muzičari nemamo od čega da se odmaramo. Dosta smo odmarali. Naravno, ako se pruži prilika da negde otputujem na nekoliko dana, otići ću, ali to mi sada uopšte nije prioritet – rekla je pevačica. 

Kako je Marija nedavno izbacila novu pesmu ,,Jul", koja za nju ima posebni značaj i za koju je vežu najlepše emocije, izjavila je da je ovaj jul najlepši u njenom životu.  

  • Meni je ovaj jul najlepši u životu! „Provalila“ sam da će dečko da me zaprosi, samo nisam znala u kom trenutku će se to dogoditi. Videla sam mu to u očima – rekla je sa osmehom Mikićka. 

Na pitanje ko će joj od kolega zapevati na svadbi, Marija je izjavila da uopšte ne zna kada će biti svadba. 

– To je sad teško reći jer se niko nije venčavao u prethodne dve godine. Drugarica mi je pre nekoliko dana kazala da je zakazala venčanje za jesen 2022! Tako da, videćemo. Ja bih se najradije udala na nekoj poljani – kazala je popularna pevačica. 

Podsetimo, Mariju Mikić je njen dečko zaprosio na proslavi njenog rođendana, a do skoro je krila svog izabranika. Oni uživaju u skladnoj vezi i jedno drugom su velika podrška. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz