Pretraži

„Ubedila sam sebe da nam nije suđeno“: Nakon objave trudnoće, supruga Darka Lazića progovorila o njihovom odnosu, pa otkrila čime se bavi (FOTO)

Showbiz
0
darko lazić
Foto:Printscreen/Instagram:katarinalazic_24

Katarina Lazić, supruga Darka Lazić, podelila je brojne detalje iz svog života, otkrila kako provodi trudničke dane, ali i čime se zapravo bavi.

Pre nedelju dana Katarina i Darko su sa svojim pratiocima podelila da očekuju prvo zajedničko dete. Oni su intimnom proslavom u krugu prijatelja i porodice saznali da očekuju devojčicu, a potom su lepe vesti podelili i sa fanovima.

Još od početka njihovog odnosa, par privlači veliku pažnju javnosti s obzirom na to da je Katarina prva Darkova ljubav iz mladosti, te da su oni nakon punih 14 godina obnovili vezu, koja je potom krunisana brakom, a sada i prinovom.

Katarina je sada odgovarala na najzanimljiva pitanja pratilaca, a između ostalog je otkrila da li je ikada pretpostavljala da će biti ponovo sa folkerom, kao i da će zajedno čekati dete.

„Pre 14 godina kada smo raskinuli ubedila sam sebe da nam nije suđeno i da nećemo biti zajedno, pa mu zato sada s vremena na vreme kažem da ne mogu da verujem da smo opet zajedno i da ćemo imati dete“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Njeni pratioci na društvenim mrežama imaju priliku da vide da Katarina vodi život ispunjen obavezama. Darko i ona žive na relaciji Novi Sad-Brestač, a pored toga što suprugu predstavlja najveću podršku i prati na nastupima, Katarina je zauzeta i svojim poslom, ali i treninzima, te i savete na ovu temu rado deli na mrežama. Ona je sada otkrila kako provodi trudničke dane, kao i kakvi su joj planovi za budućnost.

„Uglavnom isto kao i pre trudnoće, radim i jurcam na sve strane. Ali sam obećala sebi da će se to promeniti i da ću se malo smiriti i postati razmažena trudnica.“

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Poznato je da je Katarina pre izvesnog vremena započela i svoj brend trenerki, a mnoge je zanimalo i čime se to zapravo bavi, pa je ona ovu priliku iskoristila i kako bi odgovorila na to pitanje.

„Modelar obuće“, priznala je ona kratko.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Podsetimo, Katarina je nedavno, prvi put po otkrivanju trudnoće, pokazala trudnički stomak, ali i svoju figuru, a jednim detaljem je otkrila i kada stiže beba u dom Lazića.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz