Pretraži

U SVETU ŠAKIRA, KOD NAS – ONE: Koje poruke se kriju iza pesama naših velikih zvezda?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Često najlepše pesme nastaju iz nekih velikih tužnih krajeva i ljubavi, a naše javne ličnosti umeju ponekad da nam pošalju skrivenu poruku u svojoj pesmi.

Poslednja od svetskih zvezda koja je nimalo skriveno poslala poruku i opisala svoj život i osećanja, bila je, svakako, Šakira sa nizom osvetničkih pesama. Kod nas to još uvek nije toliko upadljivo, ali postoje neke pevačice koje, možda, sitnim detaljima pokušavaju da otkriju nešto više.

Jedna od njih je Breskvica. Mnogi se pitaju koja je simbolika različitih životinja koje se pojavljuju u njenim spotovima. Neki fanovi misle da je to veza sa Vojažem, te da neka od životinja predstavlja njega, ali mlada pevačica je jednom prilikom otkrila kako samo voli životinje i da tu nema ništa više od toga.

Instagram/printscreen/Breskvica

Instagram/printscreen/Breskvica


Emina Jahović je svojom pesmom Slagaću vas sve napravila pravu pometnju. Neki su čak rekli da je to umetnost, a ne pesma, dok se ona potrudila da simbolikom reči i spotom pošalje odeređenu poruku. Neki su je čak proglasili i himnom samosvesnih žena, a Emina je postigla neverovatan uspeh.

Screenshot: Youtube/Emina Jahovic

Screenshot: Youtube/Emina Jahovic


Njih dve nisu jedine koje kriju određenu simboliku iza svojih pesama, a ko još sa domaće javne scene šalje skrivene poruke saznajte u emisji IDJMash.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz