Pretraži

U SUZAMA: Jelena Karleuša o skandalu koji je promenio život nje i Duška Tošića

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Naime, prošle godine je Jelena Karleuša proživela skandal koji je odjeknuo celim regionom, kada je fudbaler Ognjen Vranješ javno optužio da je prevarila muža sa njim.  • Želela sam ja nešto da kažem na tu temu. Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Prošla sam medijski atentat, to se zove medijski linč – govori Karleuša i dodaje:
– Istina je da su sve slike koje su plasirane, nastale bez moje dozvole, bez mog znanja. To je sadržaj za koji nisam znala. Tim slikama je meni prećeno. To je naudilo meni i mojoj porodici. Ljudi koji stoje iza toga su neljudi. Čovek koji stoji iza toga je sitan, mali. O muškosti se tu i ne govori. Nema tu časti, ni muškosti. Moja porodica je prošla kroz pakao i sama sam to teško podnela – ističe pevačica i dodaje da je bila žrtva ucene.

Ucenjivana sam tim slikama. Ultimatum je bio da budem s nekim s kim nikad nisam bila. Moj dželat nije bio taj jadnik, već pojedini mediji. Moja majka je usred toga i umrla – priča Jelena, a na pitanje kako je to uticalo na njenu porodicu, pevačica je zaplakala.

Takođe, Jelena je jasno stavila do znanja u kakvom je odnosu sada sa svojim mužem Duškom, te stala na put spekulacijama da su razvedeni u tajnosti. 

– Duško i ja živimo zajedno, pod istom krovom podižemo naše ćerke. Mi smo u braku – rekla je Jelena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz