Pretraži

„U šetnji sa tatom“: Miloš Biković raznežio sve najnovijom objavom, pa pokazao kako se snalazi u novoj životnoj ulozi

Showbiz
0
Foto: A.H./ATAImages

Popularni glumac Miloš Biković, pokazao je kako se snalazi u ulozi tate i kako on i njegova partnerka provode slobodno vreme sa sinom.

Miloš i njegova verenica, Ivana Malić, postali su ponosni roditelji jednog dečaka u januara ove godine. Oni od tada veći deo svog vremena provode u Rusiji, najviše zbog glumčevih angažmana, ali i kako bi sačuvali svoju privatnost od javnosti.

I Biković, kao i njegova partnerka, retko dele trenutke sa svojim naslednikom na društvenim mrežama, zato je najnovija objava našeg proslavljenog glumca oduševila njegove pratioce.

Njega je Ivana uslikala u šetnji, a Miloš je ovu fotku podelio uz opis „U šetnji sa tatom“. 

Foto: Instagram printscreen/bikovic

Ova tročlana porodica je dan provela u jednom rizortu u Moskvi, u kom su uživali u prirodnom okruženje i životinjama, a Biković je ovu priliku iskoristio i kako bi podelio jednu sliku sa svojom lepšom polovinom.

Foto: Instagram printscreen/bikovic

Podsetimo, pre nekoliko nedelja, par je obeležio i 4 meseca od rođenja sina, a tom prilikom je Ivana bila ta koja je okačila sliku sa naslednikom i to sa obale mora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Glumac je dao svega nekoliko izjava povodom roditeljstva, a jednom prilikom je nasmejao sve otkrivši da mu ne pada sve baš tako lako.

U toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov“, priznao je on tom prilikom za „Telegraf“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz