Pretraži

U nedelju, 20. marta počinje IDJShow! Poznata pravila igre

News
0
Photo: Promo

Cilj prvih epizoda ovog takmičenja jeste da se uz pomoć IDJCoach-eva odaberu 24 takmičara koji će imati priliku da zajedno nastupe na velikoj sceni. Od preko 1500 kandidata koliko ih se prijavilo za audicije, one najbolje odabrali su Relja, Teodora i Darko Dimitrov. Upravo te takmičare će publika imati priliku bliže da upozna kroz uvodne emisije. Samo sa njih 12 radiće se
na kreiranju zvezdanog puta i to u konceptu takmičenja koji na ovim prostorima do sada još uvek nije viđen.Nakon audicija i prve studijske epizode kreće takmičarski deo IDJShow-a, odnosno epizode od po 90 minuta, sa 12 favorita. Posle svake epizode i nastupa, bodovaće će im davati koučevi, ali i publika svojim klikovima, lajkovima, šerovima i vjuovima. Popularnost na društvenim mrežama je ono što će takmičare držati u daljoj igri ili ih izbaciti iz nje. Kandidati dobijaju i svoje profile na aktuelnim socijalnim mrežama sa nula pratilaca i biraju svoj @idj nickname sa kojim zapocinju karijeru. U okviru takmičenja postoji i IDJCoin koji predstavlja zajedničku popularnost svih kandidata. Upravo ta popularnost davaće vrednost IDJ Coin-u koji je na samom kraju namenjen pobedniku ili pobednici prve sezone IDJ Show-a!

Kroz emisije, pa do kraja sezonе, kandidati će dobijati razne muzičke zadatke. Ono što se posebno ističe i što odvaja IDJShow od drugih muzičkih takmičenja jeste da kandidati dobijaju svoju pesmu, spot, čak i duet sa poznatim izvođačem – dakle karijeru pre finala serijala! U njihove karijere će u pesmama, sekundama na televiziji i spotovima, biti uloženo milion evra, dok će imati određeni budžet na mesečnom nivou koji će uz pomoć svojih saradnika koristiti u marketinške i produkcione svrhe.
Cilj ovog revolucionarnog takmičenja jeste da se iznedre nove muzičke zvezde, te će učesnici će kroz ovaj Show razvijati i svoje digitalne platforme, a samim tim dobiti i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News