Pretraži

TVRDI DA NIJE PRIČAO SA ĆERKOM OD AVGUSTA: Otac Britni Spirs progovorio o bitki za starateljstvo nad ćerkom

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

U utorak, 14. decembra, 68-godišnji Džejmi razgovarao je o pravnoj borbi sa 39-godišnjom pevačicom istakavši za CNN da je sa ćerkom bio u "dobrim odnosima" sve do avgusta, kada je advokat podneo zahtev da ga zvanično ukloni kao svog staratelja. Takođe je tvrdio da nije razgovarao sa pop zvezdom skoro četiri meseca.

  • Volim svoju ćerku i jako mi nedostaje – rekao je Džejmi u vestima.

  • Kada je članu porodice potrebna posebna briga i zaštita, treba da budu jedni uz druge, kao što sam to činio poslednjih 12 i više godina, kako bi zaštitio i voleo bezuslovno Britni. Ja pružam i nastaviću da pružam snažnu ljubav i zaštitu protiv onih koji imaju interese i onih koji žele da naštete njoj ili mojoj porodici – dodao je on.

Džejmijev advokat, Vivian Li Toren, izjavila je da je Britnin nedostatak komunikacije sa ocem proračunata strategija njenog pravnog tima.

  • Džejmijev odnos sa Britni nije toliko različit od prosečnog odnosa oca i ćerke ukoliko su uvek postojali međusobna ljubav i poštovanje jedno prema drugom. Dok pevačicin advokat Sem Ingham naglo nije naložio Džejmiju da ne kontaktira Britni pre nekoliko meseci, Džejmi i Britni su često i redovno razgovarali. U stvari, razgovarali su samo dan ranije i bilo je ugodno – rekla je Toren za CNN.


U novom setu sudskih dokumenata podnesenih ranije ovog meseca, koje je pribavio Us Weekly, Džejmi je tvrdio da je njegova mogućnost da kontaktira Britni „ograničena“. Britnin advokat je sa svoje strane podneo prigovore u vezi sa Džejmijevim računovodstvom. 

Podsetimo, Britni Spirs je pod starateljstvom oca od 2008. godine kada su Džejmi i advokat Endrju Valet proglašeni pevačicinim konzervatorima nakon njenog nervnog sloma. Valet je odustao od te uloge u martu 2019. godine, ostavljajući Džejmiju isključivu kontrolu nad ćerkom. Šest meseci kasnije, Džejmi je privremeno predahnuo od svojih starateljskih dužnosti navodeći „lične zdravstvene razloge“. Britnin menadžer za negu, Jodi Montgomeri, tada je imenovana za njenog staratelja u septembru 2019.

Nakon što je prvobitno zatražila da Džejmi ne bude više njen staratelj u avgustu, muzička zvezda je podnela još jedan zahtev sudiji u novembru. Tokom saslušanja u Los Anđelesu kasnije tog meseca, Britnin advokat je tvrdio da se pevačica "plaši oca" i da "neće nastupati sve dok je otac zadužen za njenu karijeru".

Usred neprestanih uspona i padova, izvor je u septembru rekao da je „Britnina porodica ratovala", ali da je ona sve to hrabro izdržala.

Još jedno sudsko ročište zakazano je za sredu, 16. decembra.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz