Pretraži

TVRDI DA JE LEPŠA OD KIM KARDAŠIJAN: Naša pevačica završila u svetskim medijima zbog poređenja sa starletom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/indy_ara_indira

Naša poznata pevačica nedavno je završila na britanskom sajtu LADbible zbog poređenja sa Kim Kardašijan. Zbog upoređivanja fanova sa najpoznatijom starletom na svetu, pevačica je izjavila da je ona zapravo lepša od nje što su preneli i strani mediji.

——————– Sponsored ——————–

Indira Aradinović, poznatija kao Indy, postala je tema svetksih medija kada je rekla da je često porede sa Kim Kardašijan, ali je ona lepša od nje. Iako Indy ne voli da je porede sa ovom starletom, ona je domaćim medijima izjavila kako smatra da je lepša od nje iz razloga što nije imala plastičnih operacija i sve na njoj je prirodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make up…👮🏻‍♀️ @_djumbir_ 🎨

A post shared by 𝓘𝓷𝓭𝓲𝓻𝓪 𝓐𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@indy_ara_indira) on Mar 18, 2019 at 3:31am PDT

– Kažu ljudi da ličimo. Imamo poneku sličnu frizuru ili smo slično našminkane datog momenta, ali to je koincidencija. Ne kopiram je niti pratim u stopu njene stajlinge i njenu karijeru. Kim je rasna, lepa crnka mešane krvi kao i ja. Kažu da podsećamo jedna na drugu zbog crta lica, a pomalo i zbog konstitucije. Samo, ja sam lepša, ako ćemo iskreno. Ja sam totalno prirodna, ništa nisam na sebi radila, dok Kim ima dosta operacija i dosta para. Volela bih i ja da živim život poput nje, ali novac nije nikakva garancija za sreću – izjavila je Indy za jedan tabloid.

A da li one zaista liče procenite sami:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kimkardashian & @indy_ara_indira

A post shared by 𝓘𝓷𝓭𝓲𝓻𝓪 𝓐𝓻𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 (@indy_ara_indira) on Apr 15, 2019 at 3:03pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz