Pretraži

TVITERAŠI SU JE OPASNO ISPROZIVALI: Pevačica se vozi ekonomskom klasom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/lanadelrey

Lana Del Rej se proslavila 2012. godine nakon što je objavila album "Born to die", a nakon velikog uspeha koji je postigla pevačica se poslednjih godina povukla sa scene.

——————– Sponsored ——————–

Tokom vrhunca karijere mnogi su joj zamerali da se ponaša kao diva i da deluje nedodirljivo, a ti dani su sada definitivno prošli.

Tako Lana u 2020. leti ekonomskom klasom u avionu za razliku od većine muzičkih zvezda koja za svoja putovanja koristi privatne avione ili lete isključivo prvom klasom, nešto većeg komfora i privatnosti. Iako je Lana pomalo promenila izgled poslednjih godina, ovakav potez nije mogao da prođe neopaženo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on Jan 14, 2020 at 5:30pm PST

Fanovi su podeljeni oko njene odluke da putuje s običnim "smrtnicima". Većina je podržava i naglašava kako je njihova omiljena pevačica pokazala da nije nikakva umišljena diva i da misli na planetu i okolinu. Ipak, nekima se uopšte nije dopao ovaj Lanin potez. 

  • Novac je himna uspeha – glasi jedan od komentara tviteraša koji su hteli da ismeju pevačicu zbog štedljivosti, dok s druge strane u svojim pesmama peva o životu na visokoj nozi. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz