Pretraži

TUKLA GA JE I VARALA? Sem Asgari potvrdio razvod, pa izneo optužbe protiv Britni Spirs

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/britneyspears

Pop diva je nakon manje od dve godine braka rešila da stavi tačku na odnos sa svojim suprugom, koji se sada oglasio sa šokantnim tvrdnjama.Naime, Sem tvrdi da ga je Britni varala sa članom osoblja, kao i da je bila nasilna prema njemu.

  • Nakon šest godina ljubavi i posvećenosti, supruga i ja smo odlučili da okončamo svoje zajedničko putovanje. Uvek ćemo čuvati ljubav i poštovanje, i uvek ću joj želeti sve najbolje. S*anja se dešavaju – napisao je Asgari.

Američki mediji prenose da je Asgari sumnjao na neverstvo, odnosno da ga je Britni varala sa jednim od momaka koji su radili na održavanju kuće i imanja u južnoj Kaliforniji, gde su živeli.

Screenshot: Instagram/samasghari

Screenshot: Instagram/samasghari

 

  • Sem je brinuo da je Britni, u tom trenutku vrlo psihološki ranjiva i hiperse*sualna, imala aferu sa jednim od čistača. Tražio je da je zaposleni snimaju ako se šeta gola – rekao je izvor blizak paru.

"TMZ" piše i da je Spirsova bila nasilna prema Semu, i da ga je više puta udarala. Pominje se incident kada ga je udarala pesnicom dok je spavao, a obezbeđenje je moralo da ih razdvaja kada bi svađe postale nasilne.

Inače, pevačica se po ovom pitanju još uvek nije oglašavala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz