Pretraži

TUKLA BIVŠE MOMKE, SADA HOĆE BRAK: Aleksandra Mladenović progovorila o ljubavnom životu

Showbiz
0
Screenshot: YouTube

S obzirom na to da je nedavno raskinula vezu da fudbalerom, folkerka tvrdi da ne bi ušla u emotivni odnos sa bilo kim ili po svaku cenu, ali ljubav i pažnja joj svakako nedostaju.

  • Ne treba mi dečko za gimnastiku, za to postoji teretana. Slobodna sam za sada, ali želim da se udam i imam decu. Sve veze su mi bile greške. Maštam da postanem mama – istakla je Mladenovićeva i dodala: 


  • Mojim momcima je smetao moj posao, krenu sa mnom na nastup, pa ljubomorišu. Posvađamo se, pa ja budem napeta, a meni ne treba da mi neki muškarac zvoca i da mi kaže šta ću da radim, a šta da obučem. Onaj ko hoće da te prevari, uradiće to iza drveta. Najskuplje što sam dobila od momka je telefon, ali to nije ništa u odnosu na ono što sam ja poklanjala. Ali, ja sam široke ruke. Muškarci su me lagali i neću da se sećam toga. Tukla bih muškarca kada bi me prevario –  rekla je ona.

Pevačica je otkrila i koji glumac je privlači.

  • Volela bih da budem glumica i to u akcionom filmu, da budem policajka. Ne bih glumila sa Bikovicem, već sa Vukom Kosticem. Ne bih bila sa njim, ali takav tip muškaraca me privlači. Nisam ga videla uzivo, ali deluje mi kao zgodan momak – završava pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz