Pretraži

TRUDNOĆA ME JE PRIPREMILA ZA OVO: Kajli Džener se oglasila iz karantina (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu je istakla na svom Instagram storiju: "Moja trudnoća me je pripremila za ovo. Nisam kuću napuštala mesecima. To nije preterivanje." 

Kajli se tokom većeg dela trudnoće bukvalno krila od pogleda javnosti.

Kada je na kraju otkrila da je rodila ćerku Stormi Vebster Trevisu Skotu, novopečena mama je objasnila: "Žao mi je što vas držim u mraku kroz sve pretpostavke. Razumem da ste navikli da vas vodim na sva moja putovanja. Moja trudnoća je bila jedno koje sam izabrala da ne radim pred svetom. Znala sam da se moram pripremiti za ovu životnu ulogu na najpozitivniji i zdrav način, bez stresa. Znala sam da će moja beba osećati svaki stres i svaku emociju, pa sam izabrala da to učinim za svoj mali život i našu sreću."

Sada, kad je Stormi ovde, međutim, stvari su malo drugačije. Mama i ćerka verovatno provode dane na distanci gledajući filmove poput "Frozen 2" i "Trolls".

Stormi je veliki obožavatelj filmova, kao što je nedavno otkrila vlasnica Kilie Cosmetics.

  • Dakle, gledamo Frozen 2 prvi put, a ja sam se okrenula da joj kažem da je volim. Rekla sam:" Stormi, volim te. Voliš me?" Ona je rekla: "'Pst, mama." Bila sam u šoku. Nikad to ranije nije radila – otkrila je Kajli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HQ days 🤍🌧

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Mar 12, 2020 at 12:29pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz