Pretraži

Trka je počela – nakon svađa i suza odlučeno u čije karijere IDJ ulaže milion evra

News
0
Screenshot: IDJSHOW

Među finalistima nalaze se Ermina Hajdarević, Luka Mudrinić, Đorđe Ćulafić, Marina Cvetković, Nikola Damjanović, Natalie Balmix,  Stefan Maljković, Franca Emel, Amna Alajbegović, Ljupka Arsovska, Anđela Vranić, Severin Janjetović, Petar Aničić, te David i Davor Ardžik.



@IDJShow – TOP 12 – TRKA POČINJE w/ TEODORA, RELJA I DARKO: 

https://youtu.be/Yquzyoyos_A

Umesto 12, u finale je prošlo 15 kandidata, od čega se njih 11 takmiči pojedinačno, dok će blizanci David i Davor, zajedno sa Severinom i Petrom činiti boy band i nastupati kao jedan takmičar. 

Publika je sinoć imala prilike da vidi kako se najboljih 24 snašlo na velikoj sceni IDJShow-a i kako su se predstavili autorskim, ili tuđim numerama koje su pevali uz matricu.

Po prvi put sinoć je prikazana i kompletna scenografija show-a gde je žiri svoje komentare davao iz posebno dizajniranih automobila namenjenih isključivo za IDJShow.  Teodora, Relja i Darko po prvi put slušali zajedno u isto vreme slušali sve kandidate zajedno, a pala je i prva svađa.

Od sada, pa do kraja takmičenja, kandidati će kroz emisije odgovarati na razlicite zadatke koje im produkcija postavi, a prvi na redu je medli, gde će svoje umeće morati da pokažu kroz tri različite pesme u jednoj izvedbi.

Emisija u kojoj su se birali finalisti, za samo 12 sati ušla je u trending, i već je pogledalo više od 170 hiljada ljudi.

Budite uz IDJShow i u nedelju, 24. aprila i 20 časova.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News