Pretraži

TRIK KOJI NIKAKO NEMOJ DA ISPROBAVAŠ: Ovo ti može ubrzati sunčanje, ali nije dobar za tvoju kožu

Showbiz
0
Foto: RossHelen editorial / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako sve želimo da na leto pocrnimo što više i što brže, veoma je važno da se dobro zaštitimo i vodimo računa o zdravlju naše kože.



Mnogi influenseri i korisnici društvenih mreža ističu važnost SPF-a, ipak ima i onih koji dele različite savete kako najbrže doći do preplanulog tena. Međutim, mnogi od tih načina nisu zdravi, a jedan savet nikako ne bi trebali da poslušate.

Postoje proizvodi koji ubrzavaju proces tamnjenja i uz koje se pre dobija boja. Ali ovaj način je malo drugačiji. U jednom TikToku devojka je polivanje pivom navela kao idealan način da se što pre potamni. I to jeste istina, pivo pomaže, ali nije nikako dobra ideja da ga polivaš po sebi.

Hmelj u pivu aktivira melanin, čija je uloga u našem telu upravo da pocrnimo na suncu. Ali ono što pivo nema jeste zaštita od sunca. Iako češ pocrniti, puno lakše ćeš pocrveneti i uništiti kožu jer ona neće ni sa čim biti zaštićena od sunca.

Devojka tvrde da je ovo najbolja metoda za hvatanje boje, ali je nemoj isprobavati. Nije dobra za tvoju kožu i ne vredi oštećenja koje ćeš pretrpeti.

@beautyblira_ Tanning tip💯 #fyp #fypシ #kosova #kosovatiktok #idea #tanningtips #summer #summervibe ♬ Ma colombe – Nej

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz