Pretraži

TREVIS SKOT IZBAČEN SA PROGRAMA „KOAČELE“: Reperu otkazuju nastupe?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Iako je Skot ranije bio najavljen kao izvođač na festivalu Koačela, koji bi trebalo da se održi u aprilu 2022. godine, ovu vest je objavio menadžer društvenih usluga u Kaliforniji Džim Kertis.

Skot nije javno komentarisao svoj status na "Koačeli".Odluka da reper ne nastupa na "Koačeli" najverovatnije je proistekla nakon incidenta na "Astroworld" festivalu, kada je Trevis 5. novembra bio domaćin i voditelj u Hjustonu, gde je nastradalo desetoro ljudi iz publike, dok je stotine fanova povređeno usled stampeda koji je nastao kada se masa izmakla kontroli.

Neposredno nakon tragedije, pokrenuta je peticija za uklanjanje Skota iz sastava Koačele, a koja trenutno ima više od 60.000 potpisa.U prvom intervjuu za medije, Skot je rekao da nije znao koliko su stvari loše sve do konferencije za štampu.

  • Tek, otprilike, nekoliko minuta do konferencije za štampu shvatio sam šta se tačno dogodilo. Čak i posle nastupa samo čuo stvari, ali nisam znao tačne detalje sve do nekoliko minuta pre konferencije za medije.

Nakon tragedije, podneto je 275 tužbi protiv Trevisa, a reper, kao i njegova devojka Kajli Džener od tada se suočavaju sa brojnim negativnim komentarima, dok su pojedini magazini povukli naslovnice sa ovim poznatim parom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz