Pretraži

TRENDING ME NE INTERESUJE: Cvijin ,,Poziv“ dostigao 20 miliona pregleda na Jutjubu

Showbiz
0
Photo: Instagram/cvija1989

U ovom trenutku ova numera broji neverovatnih dvadeset miliona, a Cvija nam se poverio i otkrio da uopšte nije očekivao ovoliku brojku na svojoj numeri i da li mu znači to što se baš njegova pesma nalazila toliko dugo u trendingu i koliko mu on uopšte znači.



Nisam se nadao, niti se generalno nadam nečemu kad pravim pesmu. Jedino što jeste je to da sam bio siguran, uz celokupnu ideju sa spotom, da ce projekat privuci paznju.  Sam trending kao takav mi znači samo kao pokazatelj da se nesto slusa i gleda. Trending me ne interesuje, ali interesantan mi je ceo hajp od toga. Verovatno sam odavno prerastao to.

S obzirom na situaciju u zemlji,  Stefanovi nastupi su otkazani do daljnjeg, a on ne krije koliko mu je krivo zbog celokupne situacije kroz koju prolaze svi, a naročito ugostitelji:

– Žao mi je zbog situacije na celom Balkanu i zdravlja ljudi. Takođe zbog ugostitelja koji imaju porodice i ne mogu da rade trenutno. Molimo se svi da sve bude uskoro kao pre.

Stefan trenutno odmara na moru i puni baterije za naredni period, a kako kaže, za sada nema u planu da izbacuje ništa u skorijoj budućnosti. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz