Pretraži

Trendi trudnica: Margo Robi prošetala Italijom u odvažnom autfitu, a u centru pažnje bio je njen trudnički stomak (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Glumica Margo Robi, koja je nedavno otkrila svoj trudnički stomak, nastavila je da oduševljava svojim stilom dok je uživala na odmoru sa suprugom Tomom Akerlejem u Sardiniji.

Nakon što je prvi put pokazala svoj trudnički stomak pre mesec dana, glumica je i tokom ovog odmora nosila šik i opušteni autfit koji je istakao njen stomak koji raste sve više iz dana u dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margot.robbie)

Na obali Sardinije 26. avgusta, Margo je izgledala savršeno sa trudničkim stomakom u prvom planu dok je ručala sa prijateljima.

Glumica je odabrala lepršave crne pantalone i belu košulju koja je ležerno padala i otkrivala njen trudnički stomak. Za dodatni dodir klasike, Margo je nosila crni pleteni šešir i usklađene naočare za sunce, a fotografije možete pogledati OVDE.

Tom Akerlej, njen muž sa kojim je u braku devet godina, odlučio je za jednostavan izgled. Nosio je kratke pantalone u boji bež-braon, belu majicu i naočare za sunce, a kao završni detalj je nosio crne Birkenstock sandale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margot.robbie)

Par nije nepoznat po javnom iskazivanju ljubavi. Prošlog meseca, uživali su u romantičnoj vožnji čamcem pri zalasku sunca na jezeru Komo u Italiji pre nego što su otputovali u Veliku Britaniju, gde su podelili slatki poljubac dok su pratili muški polufinalni meč na Vimbldonu.

I dok Margo nije javno govorila o dolazećoj bebi, glumica je ranije otkrila da je oduvek želela porodicu i da je jednostavno čekala pravi trenutak.

„Kad gledam u svoju budućnost za 30 godina“, rekla je Margo za Porter u intervjuu iz 2018. godine.

„Želim da vidim veliki božićni ručak sa gomilom dece, ali definitivno ne u ovom trenutku. To je 100 posto sigurno.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz