Pretraži

TRAŽIO MI JE DA SKINEM GAĆICE: Bela Hadid optužila za zlostavljanje čelnika Victoria’s Secret-a (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bellahadid

Više od 30 zaposlenih, saradnika i modela optužilo je čelnike kompanije "L Brands", u čijem sastavu je i "Victoria's Secret", za seksualno uznemiravanje, piše New York Times.

——————– Sponsored ——————–

U dokumentima koja su predata uz tužbu navodi se, između ostalog, da se Ed Razek, koji je već decenijama na vrhu ove kompanije, više puta neprimereno ponašao. On je optužen da je pokušavao da poljubi modele, tražio im da mu sede na krilu i dodirivao ih je. Neke manekenke su istakle da je Razek prestao da ih zapošljava za revije nakon što su ga odbile.

Većina modela je pristala da pozira bez odeće, često bez ikakve naknade, kako bi dobile mesto na čuvenoj reviji "Victoria's Secret", a on je njihove fotografije prodavao bez prethodnog dogovora.



Jedan od modela koji je optužio Razika za neprimereno ponašanje jeste i Bela Hadid koje je opisala jednu neprijatnu situaciju.

– Zaboravi na gaćice – rekao joj je dok su joj uzimali mere za kostim, što je potvrdilo troje ljudi. Zatim je istakao da bi želeo da se Bela pojavi na pisti golih grudi, a kada ga je tad odbila njen ugovor sa "Victoria's Secretom" nije bio obnovljen.

Deonice "L Brandsa" padaju u poslednje četiri godine, ali znatan pad dogodio se kad su priznali grešku početkom ove nedelje. Njihova najveća nesreća je povezivanje s Džefrijem Epstejnom, preminulim seksualnim prestupnikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a day at the Carlyle …🖤 … @zoeygrossman @voguehongkong @anyaziourova @romyglow @helenreavey

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on Jan 31, 2020 at 7:09pm PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz