Pretraži

„TRAŽIO MI JE DA SKINEM BRUS“: Kejt Mos se prisetila neprijatnosti sa početka kaijere

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ODE

Iako je ona danas jedna od najpopularnijih u svojoj branši, njen put do uspeha nije bio nimalo lak, te je prolazila kroz razne neprijatne situacije.Tako, jedna od njih je kada joj je njen "ljigavi agent" je od nje tražio da skine grudnjak.

– Bila sam zaista sramežljiva i nesigurna u svoje telo, a ljigavi agent mi je rekao da skinem prvo top, pa grudnjak. Znala sam da nešto nije u redu, pokupila sam stvari i pobegla. Nakon toga mogla sam odmah osetiti da nešto ne štima – ispričala je Kejt, koja je tada imala samo 15 godina.

Kako ponekad snima reklame za donji veš, ona je istakla da je najpre bila prestravljena što su je svi posmatrali kao objekat.

Podećamo, ona je pre dva meseca svedočila na sudu kao svedok tokom suđenja između njenog bivšeg partnera, glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd. Poziv je inače dobila nakon što je Amber u svom svedočenju spomenula kako je načula da je Dep gurnuo manekenku niz stepenice kada su njih dvoje izlazili 1990-ih, što je manekenka demantovala.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz