Pretraži

,,TRAŽIM PRAVDU ZA SVE LAŽI O MENI KAO MAJCI“: Anabela stigla na suđenje sa Gagijevom sestrom, a Gagi se pojavio na istom mestu zbog ovoga

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Anabela Official

Pred sudom se pre pevačice pojavio njen bivši suprug Gagi Đogani, ali ne da bi podržao svoju sestru, već zbog svog slučaja.

  • Ja imam suđenje u 12, vezano za moje hapšenje. Toliko – rekao je Đogani pripadnicima sedme sile pre nego što je ušao u sud.

Podsetimo, Gagi se nije odazvao pozivu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu 14. oktobra, te je zbog toga izdata naredba za dovođenje osumnjičenog u krivičnom postupku koji se vodi zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga, stoji u saopštenju tužilaštva.

Gagi je bio uhapšen 16. septembra, kada ga je policija zaustavila u blizini Pupinovog mosta i pronašla dve kesice nedozvoljenih supstanci u njegovim kolima.



Nakon Gagija Anabela je stigla u sud i otkrila da traži pravdu tvrdeći da je Gagijeva sestra izrekla laži o njoj dok je bila u rijalitiju.

  • Sve laži koje su iznete protiv mene kao majke, rekla sam da ću pravdu da potražim na sudu, s obzirom na to da mi je zaista naneta velika bol. To je poslednje čime neko ima pravo da se bavi – rekla je Anabela za domaće medije.

Anabelina advokatica progovorila je o Anabelinom slučaju i navela neke pojedinosti.

  • Mi smo podneli privatnu krivičnu tužbu za uvredu, produženo krivično delo iznošenje ličnih i porodičnih prilika, s obzirom da je okrivljena u četiri navrata iznosila uvrede na račun privatne tužilje, čime je povredila čast i dostojanstvo. Mi ćemo opredeliti imovinsko-pravni zahtev i očekujem da će to biti rešeno u našu korist – rekla je Jovana Ralević.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz