Pretraži

TRADICIJA I OBIČAJI: Ovako su poznati proslavili Badnje veče (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

U njihovim domovima, kako se moglo videti sa njihovih Instagram profila, bilo je veselo i pripremala su se tradicionalnalna srpska jela.

Tako, Luna Đogani je na svom Instagram profilu pokazala kako priprema gozbu za Božić, a, prema svemu sudeći, ona je pripremala rusku salatu. Društvo joj, kako je napisala, pravi njena ćerkica Mia.

  • Beki pravi mami društvo – napisala je Luna.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

Pevačica Tanja Savić čestitala je vernicima Badnje veče iz doma uz fotografiju koju je podelila na Instagramu, a na kojoj se vidi praznična trpeza – sveća, badnjak, česnica, posni pasulj i salata.

Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Njena koleginica Aleksandra Prijović juče je podelila sa fanovima da će namirnice za praznični ručak sama odabrati i da je za tu priliku odlučila da poseti pijacu. Sa njom je pošao i pevačicin sin, kog je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem. Njih dvoje šetali su i razgledali pijačne tezge, a sve to je Aleksandra  zabeležila na svom Instagram profilu.

Screenshot: Instagram/aleksandraprijovic

Screenshot: Instagram/aleksandraprijovic

 

Mlada pevačica Teodora Džehverović pohvalila se kulinarskim sposobnostima. Ona je svojim pratiocima čestitala praznik, a u instagram storijima snimila je kako priprema prebranac i fil koji je mutila za kolač "Tri leće", koji će poslužiti na Božić.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Nataša Bekvalac pohvalila se fanovima na Instagramu da za Božić priprema rusku salatu i sarmu.



  • Srećno Badnje veče dragi moji drugari. Ovo je prvi Božić koji ćemo moje devojke iprovesti kod kuće, a ne kod mame i tate u Novom Sadu. Zato smo odlučile da napravimo rusku i sarku i odlično nam ide – napisala je Nataša. 

Screenshot: Instagram/bekvalceva

Screenshot: Instagram/bekvalceva

 

Reper Vuk Mob poštuje tradicionalne običaje, pa je tako sa svojim najmilijima delio bogatu trpezu. Na njoj su se našle raznorazni posni specijaliteti kao što pasulj, domaća pita, salate i riba.

Screenshot: Instagram/

Screenshot: Instagram/

Pevačica Milica Pavlović podelila je snimak savršeno ukrašene praznične trpeze. Milica je još juče lomila Česnicu, a da joj se sreća u 2022. godini smeši, pokazuje upravo i novčić koji je pevačica iz pogače izvukla.



  • Kod mehe je – pohvalila se Milica.
Screenshot: Instagram/senoritamilica

Screenshot: Instagram/senoritamilica

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz