Pretraži

TORTA OD NOVČANICA SA NJEGOVIM LIKOM: Devito proslavio 27. rođendan na svom koncertu (FOTO)

Showbiz
0
Photo:IDJTV

Devito je zvanično proslavio svoj 27. rođendan na koncertu koji je održao u rodnom gradu Kragujevcu.Publika je uživala slušajući svog omiljenog muzičara i mnogi su u glas pevali njegove najveće hitove, kao što su "Nina", "Vudu" i najnovije pesme sa Reljom "Omađijala" i "Do zore".

Međutim, pored izvanrednog nastupa u njegovom rodnom gradu, fanovi su bili oduševljeni i slavljeničkom tortom koju je ovaj reper dobio.

Screenshot: Instagram/devitoanonymo

Screenshot: Instagram/devitoanonymo

 

Cela torta se sastoji od novčanica sa njegovim likom, a novac od fondana koji se tu nalazi je u vrednosti od 100 dolara.

 – Kakav rođendan – oduševljeno je napisao reper sa mnogobrojnim emotikonima u znak zahvalnosti.

Njegove kolege i dugogodišnji prijatelji sa domaće javne scene su uputile rođendanske čestitke, među kojima su se našli MC Stojan i Teodora Džehverović.

Screenshot: Instagram/devitoanonymo

Screenshot: Instagram/devitoanonymo

 

 – Brate moj da si mi živ i zdrav! Niko me od kolega ne proziva kao ti, ali me takođe niko od kolega ne voli kao ti! Sve što želim sebi, poželela bih i tebi. Znaš da sam uvek tu! – napisala je  Teodora.

Podsećamo, reper Devito se nedavno našao u vrlo neprijatnoj situaciji, kada mu je jedan fan skinuo fantomku na nastupu, koja predstavlja njegov zaštitni znak i lični pečat. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz