Pretraži

Tom Kruz i Kejti Holms razveli su se zbog kulta, ali na početku je i ona bila njegov deo: Holivudska glumica otkrila jezive detalje sa venčanja nekadašnjeg para

Showbiz
0
Credit: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Detalji odnosa Tom Kruza i njegove bivše žene Kejti Holms su od početka njihove veze, preko venčanja, a potom i turbulentog razvoda pobuđivali veliku pažnju javnosti, a glumčev odnos sa ćerkom Suri Kruz je takođe uvek posebno komentarisan.

Nedavno je veliku prašinu podigla odluka mlade Suri Kruz da se odrekne očevog prezimena. Ona je proslavila svoj 18. rođendan i uveliko se sprema za koledž, te je odlučila da napravi ovaj veliki korak.

Iako je ova vest izazvala veliku pažnju ona ne dolazi kao iznenađenje s obzirom na to da Suri i Tom Kruz nemaju kontakt već više od 11 godina.

Glumački par, Tom Kruz i Kejti Holms, su 2012. godine objavili da se razvode nakon šest godina braka. Holmsova je želela da njihovu jedinicu skloni od Sajentološke crkve kojoj je Tom priklonjen, te su se njih dve preselile u Njujork, nakon čega je holivudski glumac odlučio da prekine odnos sa ćerkom jer je odbijala da se prikloni verovanju kulta.

Credit: Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, Kruz je bio u obavezi da plaća alimentaciju u iznosu od 33 hiljade dolara mesečno. On je nakon Surinog punoletstva prestao da plaća ovaj iznos, a Holivudom su počele da se šire spekulacije da bi Kejti konačno mogla da progovori o njihovom odnosu i braku.

„Aktivno traži uloge i nestrpljivo čeka povratak u industriju s punim radnim vremenom. I ne zaboravite ugovor o tajnosti podataka koji je potpisala – i on će isteći. Ako stvari postanu teške, Kejti bi mogla zaraditi tako što bi napisala sveobuhvatnu knjigu!“, rekao je izvor za In Touch Weekly.

Poznato je da je Tom Kruz neverovatno posvećen član Sajentološke crkve još od 90-ih godina prošlog veka, a u skladu sa tim kada je stupila u vezu sa njim, Kejti je takođe odlučila da se priključi ovoj crkvi, koju mnogi definišu kao kult.

Da je Holmsova u početku i sama bila posvećena njihovom načinu ponašanja i pravilima, govori i bombastična knjiga glumice Lee Remini „Problem: Preživljavanje Holivuda i Sajentologije“. Ona je u svom memoaru otkrila brojne tajne sekte, a između ostalog otkrila je i pojedine šokantne detalje sa venčanja Kejti Holms i Toma Kruza koje se održalo u Italiji.

Naime, Lea Remini se prisetila trenutka koji se dogodio na zabavi pre venčanja, kada se tokom cele večeri mogao čuti plač malene Suri, koja je tada imala samo sedam mjeseci. Kako se niko nije obazirao na vrištanje, Lea je odlučila da potraži bebu koju je zatekla na podu kupatila.

Ni Tom ni Kejti se nisu obazirali na plač, a tek kad je Lea pronašla devojčicu, trojica članova Sajentološke crkve su došla da smire Suri na krajnje „bizaran“ način. Kako je Reminijeva napisala, oni su stajali i zurili u nju kao da je ona ‘reinkarnacija osnivača sajentologije L. Rona Hubarda’.

„Umjesto da razgovaraju s njom umirujućim glasom, stalno su govorili: ‘Suri! Suri!’ Tonom koji je zvučao kao da govore odrasloj osobi da se ustane“, napisala je.

Nakon što ih je glumica ohrabrila da podignu devojčicu i daju joj bočicu toplog mleka, Kejti Holms je navodno odreagovala burno i podnela prijavu protiv Lee Remini Sajentološkoj crkvi žaleći se na njeno ponašanje tokom venčanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz