Pretraži

„TO SU GNUSNE LAŽI“: Vuk Mob demantovao natpise da duguje novac zelenašima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Prema tim natpisima, on je od kamataša uzeo 100.000 evra, a da bi taj iznos vratio, on je navodno morao da rentira porodičnu kuću. Vuk je najpre navode demantovao na društvenim mrežama, a sdaa je uputio i zvanično saopštenje:

  • Svi navodi u predmetnom članku su neistiniti. Naime, nikada u svom životu kao čovek i kao građanin ove države nisam nikome ostao dužan po bilo kom osnovu, pa ni po osnovu kupoprodaje predmetnog klavira ili auta, niti sam ikada "kamatario" odnosno živeo od zelenaštva ili slično – piše u Vukovom saopštenju i dodaje se:


– Dakle, tvrdim da nikada u životu nisam od bilo koga uzeo 100.000,00 evra, a zatim takvu pozajmicu vraćao sa kamatom, niti sam ikada u životu uzeo bilo koje vozilo po bilo kom osnovu – osim kupoprodaje, a posebno ne po osnovu lizinga ili po osnovu "rent a car-a".

Takođe, reper je nakon saopštenja odlučio i da tom listu, koji je prvobitno objavio informaciju o Vukovom dugovanju, uputi demant i traži da ga pomenuti mediji objave.

Screenshot: Instagram/iamvukmob

Screenshot: Instagram/iamvukmob

 

  • Uz dužno poštovanje, klasičan demant – napisao je Vuk na svom Instagram profilu uz fotografiju papira na kojem se vidi da je poslao demant, a u kojem se navodi:

  • Svi navodi u predmetnom članku su, ne samo, neosnovani, već i neistiniti, te kao takvi predstavljaju gnusne laži – napisao je on.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz