Pretraži

„To su geni Marka Miljkovića, ovo je on meni pravio kada me je muvao“: Luna Đogani pokazala koji talenat je njena ćerka nasledila od oca

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković su u društvu porodice i prijatelja otputovali na more, a Luna je tom prilikom pokazala koji je to talenat njena starija ćerka nasledila od oca.

Poznato je da se Luna i Marko pored dosta posla vezanog za influensing uvek trude da se maksimalno posvete svojim mezimicama i da svaki slobodan trenutak posvete uživanju sa njima.

Porodične vrednosti i skladan život za koji se ovaj par zalaže je ka njima privukao veliki broj fanova koji uvek sa nestrpljenjem iščekuju svaku njihovu novu objavu. Ono što fanovi naročito vole jesu njihovi videia u kojima pokazuju na koji način provode skladne porodične dane, pa je upravo zbog toga njihov najnoviji video u kom su pokazali kako su se proveli na moru u Grčkoj privukao veliku pažnju fanova.

Oni su klip započeli od trenutka kada su već stigli na more, pa je Luna tom prilikom objasnila kako je prošao sam put.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

„Mi smo već stigli na more, da znate. Nisam mogla da snimam onaj haotični deo kada kao zombiji ustajemo u dva ujutru i pakujemo decu. Deca nervozna, plaču, pakujemo se, pa ceo put spavamo dok Marko vozi. Uglavnom, stigli smo, na plaži smo. Lana nam je malo prehlađena i zbog toga je nervoznija, ali inače je stvarno dobro. Spavale su ceo put skoro“, objasnila je Luna, a onda je započelo pokazivanje avantura sa mora.

Prvo je Marko pokazao kako se sa decom vozi u čamcu, a onda su usledile igre u moru gde su se deca, ali i odrasli kupali, prskali, ronili i dosta se smejali. Miljkovićima je na ovom putovanju društvo pravila i Lunina majka Anabela Atijas, kao i njihovi prijatelji.

Velika ekipa je uživala i u roštiljanju, kao i u vožnjama u zabavnom parku gde se Luna sa starijom naslednicom prisetila dečijih dana.

Marko se trudio da snimi svaki zabavni trenutak sa svojim naslednicama koje su uživale u suncu.

Naredni dan je usledilo još avantura u moru, a mala Mia je dobila ljubičaste pramenove koji su podsećali na kosu neke sirene.

Za kraj je Luna odjavila klip, pa je otkrila koji talenat njena starija ćerka nasledila od oca.

„Evo mi smo na jednoj lepoj večeri, malo smo došli da uživamo, da pojedemo i popijemo. Moram da vam kažem da mi je ćerka napravila ružu, imam više ruža, ali ovo je jedna. Ovo je Mia sama napravila da znate. To su geni Marka Miljkovića, znate da mi je Marko stalno pravio ove ruže kada me je muvao i kada je bio zaljubljen u mene, a sada meni pravi moja ćerka. I sestri je dala ružu“, istakla je Luna dok je pokazivala ružu napravljenu od papirnih salveta, a time je i završila klip koji je naišao na pravo oduševljenje pratilaca.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz