Pretraži

„TO SE VEĆ RASPADALO“: Danilo Ikodinović o detaljima nesreće koja mu je promenila život i razvodu sa Natašom Bekvalac

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ Nasa Televizija

Nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović se prisetio teških trenutaka u svom životu koji su ga promenili.Poznato je da je Danilo bio u braku sa Natašom Bekvalac, sa kojom je dobio i ćerku Hanu, međutim, njihov razvod niko nije očekivao. Nakon teške saobraćajne nesreće, Dača je prošao kroz težak period oporavka, a posle toga i kroz razvod.

– Seo sam pijan na motor. Imao sam 1,70 promila alkohola u krvi. Hteo sam malo da se opustim, pred prvenstvo, Malaga je bila u pitanju. Ne znam kako bih živeo sa tim da sam, daleko bilo, nekog ubio. Sebi sam sve uradio. Preticao sam celu kolonu, kad sam pao sa motora takva kiša je krenula da pada… Na sudu sam rekao da je sva krivica moja. Nisam ni kočio, trag kočenja je bio minimalan. Policajac koji je vršio uviđaj mi je jednom prišao u nekom lokalu posle i rekao mi da je to bio on i da sam leteo 86 metara, to je, čoveče, fudbalski teren. Hitna pomoć je došla za 15 minuta. Doktori nisu znali kako sam ostao živ. Bio sam u nikad boljoj formi fizički, to me je spaslo. Istina je da su se doktori oko mene malo više potrudili, antibiotik je doveden hitno iz inostranstva, tadašnji predsednik se zauzeo za to, to je istina – rekao je u emisiji Preživeli.

Kako je istakao, na brak sa Natašom nije toliko uticala nesreća, jer je sve već ranije počelo da se raspada.

– Dosta vremena je trebalo da se raščisti sve. Bio je razvod braka, nesreća nije uticala mnogo na razvod. To se već raspadalo sa Natašom… Desilo bi se svakako. Novi Sad nikad nije bio moja sredina, to nije moj grad. Tamo sam dolazio i odlazio, bio sam na toj relaciji… Težio sam da se vratim kući u Beograd. Bilo mi je teško zbog svega što je bilo u medijima. Osetio sam olakšanje posle razvoda, kao neki ranac da sam skinuo sa sebe, sa leđa.

Za kraj, Danilo je dodao da sa suprugom Majom Ognjenović sve savršeno funkcioniše, te da se odlično razumeju s obzirom da si oboje profesionalni sportisti. Ona mu je najveća podrška, a njemu nije teško da obavlja nijedan kućni posao.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz