Pretraži

TO NIKAD NEĆU MOĆI DA IZBRIŠEM… Sloba otkrio da je najlepši novogodišnji poklon dobio do oca, ovo priča je mnoge rasplakala (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Porodicu Slobe Radanovića je poslednjeg dana 2019. zadesila velika tragedija. Naime, pevačev otac Dušan je preminuo što je Sloba podelio na društvenim mrežama.

——————– Sponsored ——————–

Međutim, pre nekoliko dana Sloba je govorio o željama za 2020. i prisetio se najlepšeg poklona koji pamti, a porodici je poželeo zdravlje.  • Zdravlje, samo zdravlje, meni i mojim najbližima, svim ljudima na ovom svetu. Da malo budemo svesniji situacije, sveta oko nas, svega onoga što se dešava oko nas, da ostavimo telefone, društvene mreže i da se posvetimo jedni drugima, mislim da bi trebalo da bude tako i da bi to bio jedan korak ka boljem za sve – rekao je Sloba nekoliko dana pre očeve smrti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦍

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Dec 29, 2019 at 3:27pm PST

– Sećam se jedne godine, mislim da sam imao 5 godina, moj tata je radio u fabrici, doneo mi je paketić. Ko zna šta sam ja tad očekivao… Tad je nestalo struje, pod svećom smo bili, došao je tata, doneo mi paketić, ja sam izvadio neki voz. Toliko sam se obradovao tom vozu, da mi je i dan danas to prvo sećanje kad pomislim na Novu godinu. Setim se kako sedimo za stolom, pod svećama, i kako on meni otvara taj paketić i taj neki plastični voz. Sad kad pogledam taj voz je izgledao kao da si ga napravio od kartona, ali je meni bio toliko drag i toliko sam mu se obradovao da to nikad neću moći da izbrišem iz glave – prisetio se Radanović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz