Pretraži

„TO NE SMEŠ DA RADIŠ AKO ĆEŠ DA BUDEŠ JAVNA LIČNOST“: Sanja Vučić iskreno o kritikama koje joj upućuje majka

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Tako je pevačica nedavno sve iznenadila fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama, na kojoj smo imali priliku da vidimo pevačicu bez šminke i bilo kakvog filtera.



Iako je postalo uobičajno da poznate ličnosti uređuju slike kako nijedna njihova mana ne bi bila uočljiva, Sanja je odlučila da podeli i kako to izgleda bez bilo kakvih "dorada".

Kako sama kaže, taj dan se osećala lepo i drago joj je što je fotografija naišla na pozitivne reakcije, ali je istakla i da joj je majka zamerila na ovoj objavi.

Iskreno tog dana sam se osećala baš lepo i bila sam u fazonu pa što ne bih, mislim zašto ne bih objavila jer verujem da je svima preko glave "fejs epova", filtera i to. Tako da sam odlučila da se malo ogolim. Majka mi je zamerila i rekla "To ne smeš da radiš ako ćeš da budeš javna ličnost". Ali bila sam u fazonu uradila sam – otkrila je Sanja za "Telegraf".

Poznato je da Sanja potiče iz muzičke porodice i da joj se i mama i tata bave narodnom muzikom, pa je uz njih savladala i ovaj žanr. A pevačica je više puta isticala kako joj je majka Mevlida najveća podrška u svemu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz