Pretraži

TO MI JE I PROFESIONALNO ZABRANJENO: Nataša Bekvalac potpisala rigorozan ugovor, evo šta su joj strogo zabranili

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Novosadska barbika Nataša Bekvalac se vredno priprema za prvi solistički koncert, koji će održati 14. februara 2020. godine u Štark Areni, a zbog tog velikog događaja morala je da potpiše poseban ugovor.

——————– Sponsored ——————–

Pevačica sa svojim saradnicama pravi detaljne planove o tome kako će izgledati njen nastup. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, oni su joj poturili ugovor u kojem se navodi da ne sme nikako da uradi jednu stvar pre Arene.

Poslovni saradnici su zabranili Bekvalčevoj da se zaljubi do 14. februara. U suprotnom, misli će joj skrenuti muškarac, što se neće dobro odraziti na njihov rad.Nataša je progovorila na temu muškaraca i otkrila detalje o svom ljubavnom životu.

  • Ja nisam nesrećna u ljubavi, ja samo imam pogrešne izbore (smeh). Ja sam generalno srećna žena, u svakom smislu te reči – rekla je Nataša za "Blic" i napomenula da muškarca za sada nema "ni na vidiku". 

Ona je dodala da će samo pod tim uslovom raditi.

  • To mi je i profesnionalno zabranjeno. Svi su krenuli u jako veliki proces, pod jednim uslovom – skoro su mi gurnuli ugovor da ne smem da se zaljubim do 14. februara, jer samo pod tim uslovom radim – objasnila je Bekvalčeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz