Pretraži

,,TO MI JE GEN NA TATU“: Nina Đogani otkrila da li će uploviti u muzičke vode

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nina Đogani je nedavno završila kurs šminkanja i ne krije da joj je to velika ljubav, te da tome planira da se posveti u životu, a IDJTV ekipi je otkrila i da joj je Luna bila najveća podrška tokom obuke. 

  • Ona je stvarno najveća podrška u svemu. Divna je sestra i uvek me je gurala u svemu i postavljala na Instagram, uvek me je podržavala i jedva je čekala da se usavršim. Rekla mi je da nastavim, jer sam talentovana za to. Da gledam na njihovim greškama šta treba da se radi, a šta ne treba i da se uvek iz lošeg izvlači dobro – započela je ona. 


S obzirom na to da ona potiče iz muzičke porodice, od nje se očekivalo da će krenuti stopama svojih roditelja i sestre, međutim, ona je istakla da je to ne zanima. 

  • Uvek su me pitali što ne bih postala pevačica. Muzička porodica, sve je to ok, samo što ja ne znam da pevam. Da znam, možda bih se i bavila time, ali stvarno ne znam i ne zanima me trenutno to, jer to je baš dosta posla. Luna je krenula da se bavi time i baš je naporno – izjavila je Nina. 

Često na njenim videima imamo priliku da je vidimo kako pleše, a kako kaže, ona to radi iz zabave. 

  • Ples mi je baš prva ljubav. Tu sam dobila gen na tatu, da mogu da igram. Kao mala sam ga non stop gledala, zavidela sam mu, a on me je sto puta upisivao u neku plesnu školu. Gurao me je u tom smeru, ali to je više nešto lime bih ja volela rekreativno da se bavim, kao npr na TikToku – jasna je Đoganijeva. 

Novo izdanje IDJHOT-a možete pogledati premijerno u ponedeljak u podne, kada je zakazana Youtube premijera. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz